Vergoedingen

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de (register) podoloog Wat betekent dit?Registerpodologen hebben een opleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Ze staan geregistreerd in het register voor de registerpodoloog van Stichting LOOP. Vandaar de naam registerpodoloog. alleen de eventuele eigen bijdrage en indien mogelijk declareert Podozorg Den Helder het resterende bedrag rechtstreeks bij uw verzekeraar. Wordt uw behandeling volledig vergoed, en kan Podozorg Den Helder rechtstreek voor u declareren, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. U hoeft de behandeling dan ook niet voor te schieten, uw (register) podoloog declareert dit bij uw zorgverzekeraar.

Het kan soms zijn dat rechtstreeks declareren bij de verzekering niet mogelijk is. Dan betaald u zelf de factuur aan Podozorg Den Helder om deze vervolgens bij uw verzekering in te dienen.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 02 augustus 2018

  Zwemster met voorvoetpijn

 • 26 juli 2018

  Fibromyalgie: wat is het?

 • 28 juni 2018

  Vermoeide benen en een staand beroep?

 • 14 juni 2018

  Kiest u voor standaard- of op maat gemaakte sportzolen?